Hvordan menneskerettigheter og Digifinans.no henger sammen

Menneskerettigheter er grunnleggende rettigheter som alle mennesker har uavhengig av kjønn, etnisitet, religion eller annen status. Menneskerettigheter beskytter verdigheten og friheten til hver enkelt person og fremmer likeverd og demokrati i samfunnet .

En av de viktigste menneskerettigheter er retten til å delta i det økonomiske livet på like vilkår. Dette innebærer blant annet retten til å eie eiendom, ha tilgang til kreditt og få en rettferdig behandling i arbeidsmarkedet. Men ikke alle har like muligheter til å oppnå økonomisk velstand og sikkerhet. Noen grupper kan møte diskriminering, utnyttelse eller fattigdom på grunn av sin bakgrunn eller situasjon.

Hvordan kan Digifinans hjelpe deg med å realisere din økonomiske rettighet?

Digifinans er en sammenligningstjeneste som lar deg søke om lån hos flere banker og långivere med kun én søknad. Ved å bruke Digifinans kan du spare tid og penger, samt øke sjansen for å få et gunstig lånetilbud som passer dine behov .

Digifinans.no er spesielt nyttig for deg som tilhører en minoritet eller har en lav inntekt. Disse gruppene kan ofte oppleve at det er vanskeligere å få lån eller at de får dårligere betingelser enn andre søkere. Ved å bruke Digifinans.no kan du unngå diskriminering og utnyttelse fra useriøse aktører, samt få et mer objektivt bilde av dine lånealternativer.

Hvordan fungerer Digifinans.no?

Det er enkelt og raskt å bruke Digifinans.no. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema med noen personlige opplysninger, ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Deretter sender Digifinans søknaden din videre til opptil 15 banker og långivere som vurderer den individuelt.

Du vil motta svar fra de ulike bankene innen kort tid, vanligvis innen 24 timer. Du kan da sammenligne de forskjellige tilbudene du har fått basert på rente, gebyrer, løpetid og andre vilkår. Du velger selv om du vil akseptere et av tilbudene eller ikke. Det er helt gratis og uforpliktende å bruke Digifinans.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *