Få rabatt på aviser og blader – det er en menneskerett!

Menneskerettighetene er oppnevnte konvensjoner som blir brutt over hele verden hver eneste dag. Mange maktsyke stater kommer seg unna ved en regel om at man ikke trenger å respektere deler av befolkningen. At det oppstår uro og demonstrasjoner i et land betyr at mye er galt. Jo mer som er galt over tid, jo mer blir holdt skjult for dem og omverdenen.

Bladkongen er en flott arena for å lese mer om menneskerettighetene i verden. Der kan man få informasjon om alt det nye som skjer rundt om i verden, alt fra pandemi og bevæpnede konflikter. Det kan være blader som forteller mye om hvordan andre folk lykkes i livene sine. Det kan være om økologisk dyrehold, håndverk og norsk tradisjon, kortreist mat også videre.

De store konfliktene i dag

Vi ser store konflikter rundt om i verden som kan eskalere til å bli enorme katastrofer. Ser man på nyhetene i det norske mediene, snakkes det svært lite om dem.

Her er noen av de største konfliktene du bør kjenne til:

  • Menneskesmugling fra Sør-Amerika til USA
  • Overføring av makt til et utsultet Afghanistan
  • Borgerkrig i Etiopia

Det er også store naturkatastrofer på gang. Når ikke de nasjonale mediene opplyser om krisene, så er det vanskelig å forstå verden rundt seg. Derfor er det fint at Bladkongen utsøkte rabattkode gir nedsatt pris på mange blader og magasiner.

De viktigste pågående naturkatastrofene i verden i dag:

  • Tørke i California
  • Havet
  • Nedsmelting av Grønlandsisen

Ekte informasjon er en menneskerett

Med rabattkoder fra Bladkongen får man informasjon. Dette er en menneskerett, akkurat som at vi skal kunne vite at valgresultatene i Russland er korrekte. Det er godt å vite at vi kan stole på journalistene og mediene. Når vi blir overøst med riktig informasjon så kan vi leve i trygghet.

Det er godt å vite at demokratiet sørger for at politikerne forteller oss hvordan de jobber og hva de får av goder. De gjør en svært viktig jobb der de snakker i vei om helt tydelige meninger og holdninger. Da er det enklere for befolkningen å leve uten å ta loven i egne hender.

Les om alt fra reiser og elektronikk, det er en menneskerett mener vi. Det er viktig, slik at du kan leve det livet du ønsker uten påvirkning.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *