Skaff mobiltilbehør fra Samsung – en sosialt ansvarlig mobilprodusent

Vi som er opptatt av menneskerettigheter, er klar over at mobilindustrien er blant verstingene. Dette handler ikke om selve produsenten, men uthentingen av materialer som trengs til produksjonen. Mobilprodusentene er ikke selv ansvarlig for denne driften, men det er ikke alltid lett å vite hvordan arbeiderne som har funnet frem mineralene og edelmetallene har det.

Samsung er en ansvarlig produsent

Det beste vi kan gjøre er å ikke stadig bytte ut mobilen med en ny. Kjøp mobiltilbehør til samsung-telefonen din, som deksel for å beskytte telefonen, og andre ting du trenger, i stedet for å kjøpe en splitter ny mobil. Med et nytt deksel, etui eller en skjermbeskytter, kan du ha mobilen din mye lengre! Samsung er svært opptatt av å ta sosialt ansvar, i alle ledd av produksjonen. De har forbud mot barnearbeid i alle trinn av produktfremstillingen. Derfor kan du vite med sikkerhet at ingen komponenter av telefonen din eller tilbehøret, er fremstilt av eller hentet opp fra gruver av barnehender. Samsung er også opptatt av å motarbeide utnyttelse av arbeidsinnvandrere, i form av for eksempel tvangsarbeid og underbetaling.

God samvittighet

Det er ikke så lett å vite hvor bærekraftige og sosialt ansvarlige valgene vi tar som forbrukere er. På grunn av den stadig økende globaliseringen, kan aktører fra flere land være involvert i utviklingen av ett eneste produkt. Slik blir det vanskeligere for forbrukeren å forsikre seg om hvordan arbeidsvilkårene er for dem som lager teknologien vår. Heldigvis finnes det ansvarlige produsenter på markedet, som har masse tilbehør til telefonen din. Slik kan du oppgradere telefonen med nytt tilbehør, i stedet for å kjøpe en helt ny telefon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *