Beskytt barn med å gi foreldre gode levevilkår

Vi ser stadig flere konflikter rundt om i verden i dag. Vesten har store økonomiske problemer, og ønsker å rette skylden til noen. Andre søker hele tiden å leve luksusliv ved å lure andre i feller. Det er viktig for å bevare freden at myndighetene lar foreldre få gode levevilkår slik at de kan ta vare på barna sine.

Foreldre er dem som kan gi barn mat og skoleplass, men også et trivelig hjem. Med koselig innredning,søte bilder og beige teppe på gulvet gjør barna trygge. Men dessverre er det ikke foreldrene som bestemmer. Storpolitikk og maktbegjær er det som driver statene fra hverandre. I stedet for å samarbeide, så går de bak ryggen på hverandre, og sine medborgere.

Situasjonen har vært slik i hundrevis av år, kanskje tusenvis. Vi ser det hver dag, men vi klarer sjelden å gjøre noe med det. Ta for eksempel medias rolle i USA-krisen. Vi får hele tiden inntrykk av at man må strebe etter den Amerikanske Drømmen mange mener er død. Men la oss se på forholdene i USA:

  • 87% av barn lever i fattigdom
  • De opplever masseskyting på skolen
  • 20% økning i selvmord blant barn
  • Foreldre får ikke jobb
  • Svarte fengsles og holdes utenfor samfunnet

Dette er ikke en amerikansk drøm som de snille amerikanerne er verdt. Derfor har det blitt en amerikansk krise som nå får oppmerksomhet verden over. Hvordan kan vi hjelpe dem? Jo, vi må samarbeide med dem og gi dem nødhjelp.

Hva kan vi gi

Amerikanerne trenger det meste, slik som mat og medisiner. Nabolandet Russland gav dem hjelp i 2020. Det kan være ting til hjemmene sine, slik som leker til barna, beige teppe, bord og stoler, sengetøy med mer.

Dessuten trenger amerikanske husholdninger hjelp til å betale ned gjelden sin. Vi kan donere, men også norske foreldre lever ikke under menneskerettslige vilkår. Derfor må vi starte med å beskytte barna.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *