Hvordan få en verdig avslutning på livet

Livet er din beste mulighet for å oppleve, elske og utfordre deg selv. Det er her du skal leve til det fulle. Som vi allikevel vet, så lever 75 % av alle mennesker under forhold som ikke er de verdige. De mangler sikkerhet, skolegang, mat og boforhold som kommer under kravene til menneskerettighetene. Selv en verdig begravelse er det ikke alle som får.

Heldigvis er Norge et godt land å bo i, og det er noe alle kan dra nytte av. Men velstanden er truet, og derfor er det viktig at vi alle er med på å bidra til at menneskerettighetene overholdes. Ikke bare her hos oss, men over hele kloden.

De offentlige tjenestene er alltid med oss

Det norske helsevesenet fungerer godt. Selv om det ikke er gratis, så er det mye man får uten å betale. Det gjør at vi kan leve trygge liv der vi får den hjelpen vi trenger, enten det er vaksiner eller operasjoner.

Det gjør at vi kan leve lange og lykkelige liv. Men selv livet skal ta slutt, og da er det godt at vi har begravelsesbyrå Lillestrøm eller andre lignende begravelsesbyråer landet rundt. Begravelsesbyrå Lillestrøm er en del av Lavendla som hjelper familier med å stede sine nærmeste til hvile. Det er trygt og godt å vite at disse alltid er til stede.

Velg menneskerettigheter

Det å tenke på andres velferd er viktig for at alle mennesker skal kunne ha et verdig liv. Da må man faktisk også tenke på de man ikke kjenner. Som vi alle vet er det viktig å verne om familien sin, men klarer man ikke samtidig å tenke på andre, så synker andelen som lever i fred, frihet og solidaritet. Velg derfor menneskerettigheter og gi andre en støttende hånd. Det er noe alle må vite om.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *